CAFE DE HARMONIE
Cultureel erfgoed


De Harmonie is gevestigd in het oudste cafépand van Weert. De Harmonie wordt Weerter cultureelgoed met de gezelligheid, gastvrijheid en knauwel die zo kenmerkend is voor de Harmonie.

Café de Harmonie wordt Weerter cultuurgoed

middenlimburgactueel.nl
12 september 2019

Café De Harmonie in Weert is per 1 september jongstleden overgedragen aan “De vreende van de Hermeneej”. Twee jonge Weerter kasteleins Ralf Triepels en Luc Bosmans gaan de Harmonie uitbaten onder begeleiding van deze Vreende. Uitbater Mark Hansen blijft als één van de “vreende” nauw betrokken bij het reilen en zeilen van dit café.

Lees meer

Oorsprong Café de Harmonie

weertinkaart.nl

De naam 'Café de Harmonie' werd door Rob van Dooren geherintroduceerd in 1977 voor dit pand. Zijn vader had in ditzelfde pand eerder ook een café met de naam café Van Dooren. Het pand kent een rijke horecageschiedenis. In de 16de eeuw droeg het pand de naam 'Herberg in die Croen'.

Lees meer

Het oudste café van de stad weer open met Weert kermis

zakenblad.nl
28 september 2018

In 2009, het jaar waarin Mark Hansen (53) en Nicole Kamphuis (52) besluiten samen verder door het leven te gaan, wordt café de Harmonie te koop gezet. Hoewel het avontuur lonkt, kiest het ondernemende stel een andere zakelijke koers. Nu bijna tien jaar later de kans zich opnieuw voordoet, willen Mark en Nicole deze niet nog eens laten schieten. Ook al is het even zoeken naar de juiste combinatie met de activiteiten van Claessen Stultiens, op kermisvrijdag opent het oudste café van Weert weer haar deuren.

Lees meer
Onze openingstijden:
Woensdag  20:00 tot 0:00
Donderdag 19.00 tot 0:00
Vrijdag 18.00 tot 2.30
Zaterdag 13.00 tot 2.30
Zondag 14.00 tot 22.00